3.YALOVA OTO SHOW BAŞLIYOR

OtoLife tarafından Yalova Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 3. Düzenlenecek olan Yalova Oto Show 11-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

11-13 Ekim tarihleri arasında 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek olan organizasyonda otomotiv dünyasının yenilikleri tek bir noktadan Yalova ve bölge halkının beğenisine sunulacak.

Çok sayıda marka katılımı ve 45’e yakın modelin sergileneceği organizasyonda elektrikli marka ve modellerde organizasyonda yer alacak. 3 gün sürecek olan organizasyon boyunca otomotiv tutkunları ve tüketiciler için özel kampanya ile fiyat avantajları uygulanacak.

Yapılacak olan organizasyon ile bir çok markanın Yalova’ya geleceğini belirten Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel; “Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan organizasyonun şehrimize katkı sağladığını düşünüyorum. Şehrimizde otomobil sektörüne yönelik yatırım oldukça az. Vatandaşlarımız farklı marka ve modelleri görmek için çevre illerimize gitmekteler. Bu organizasyon ile bir çok marka ve model hemşehrilerimizin ile buluşacak. Otomotiv tutkunları başta olmak üzere halkımızı 3 gün sürecek olan organizasyona bekliyoruz” dedi.

Yalova,Yalova Belediyesi

Uluslararası 2 Yaka Kısa Film Festivali sinemaseverlerle buluşuyor

Bakanımız Göktaş "Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplara yatırıyoruz”

Başkan Aydın’dan Osmangazili Çiftçilere Müjde