3D PRİNTER ATÖLYESİNDE İLK KURSİYERLER SERTİFİKALARINI ALDI

AK PARTİ 2.07.2024 19:05:55 0
3D PRİNTER ATÖLYESİNDE İLK KURSİYERLER SERTİFİKALARINI ALDI

YENİ KURS İÇİN SON BAŞVURU GÜNÜ 13 TEMMUZ

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından yönetilen İsveç Hükümetince finanse edilen “3D Printer ile Medikal Cihaz Tasarım Atölyesi” eğitimlerine katılan ilk kursiyerler sertifikalarını aldı.

HBB Yerleşkesi’nde düzenlenen ve 5 haftalık eğitime katılan kursiyerler, aldıkları sertifikalarla medikal sektörde inovasyon ve kariyer yapma şansı elde edecek.

Hatay’da 6 Şubat depremlerinden etkilenen küçük işletmeleri desteklemek amacıyla düzenlenen eğitim atölyesi, katılımcılara 3D baskı teknolojisi kullanma ve medikal cihazlar tasarlama konularında derinlemesine bilgi ve pratik yapma imkânı sundu.

YENİ KURS TARİHLERİ BELLİ OLDU

16 Temmuz’da başlayacak olan her hafta salı ve perşembe günleri sabah 09.00 ile 11.00 saatleri arasında gerçekleşecek yeni kursun son başvuru günü ise 13 Temmuz.

DETAYLAR İÇİN 0535 108 38 59 NUMARA ARANABİLİR

İlgilenen katılımcıların, sınırlı kontenjan nedeniyle son kayıt tarihinden önce kayıtlarını tamamlamaları gerektiğini vurgulayan HBB yetkilileri, kursiyerlerin kayıt ve daha fazla bilgi için 0535 108 38 59 numaralı telefondan iletişime geçebileceğini aktardı.

Not: Haberin fotoğraflarını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

Hatay,Hatay Belediyesi

Alperen Berber Avrupa Şampiyonu

2024 Yılı Üretici Pazarı Listesi

Altyapı hizmetleri merkeze 50 kilometre mesafedeki Sarıcaali mevkiiyle buluştu

Büyükşehir’in raketi Konya’daki şampiyonaya damga vurdu

Çağlayancerit ve Türkoğlu’nda Muhtarlarla Toplantı Yapıldı

Büyükşehirli judocu Balkanlar’da gümüş madalyanın sahibi oldu

Yaşlılara ‘nefes’ olacak projede önemli gelişme

RAYLI SİSTEM YAPILACAK, REŞADİYE VİYADÜĞÜ KALKACAK

Başkan Büyükkılıç’a TÜGVA Heyetinden Ziyaret