Tarih: 11.10.2024 08:57

“29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA KOMİTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ”

Facebook Twitter Linked-in

“29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA KOMİTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ”
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 101’inci yıl dönümü kutlama programı hazırlık toplantısı Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakamımız Kemal Duru Başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında intizam ve kurumlar arası koordinasyonun sağlanması amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarının yapacağı iş ve işlemler görüşülerek karara bağlandı.
Toplantıya İlçe Kaymakamız Kemal Duru , Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, İlçe Jandarma Komutanımız Fuat Topal, İlçe Emniyet Müdür Vekilimiz Tolga Pazar, İlçe Sağlık Müdürümüz Mehmet Mezher Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ufuk Taşbaş, İlçe Yazı İşleri Müdürümüz Tekin Mumcu, İlçe Sosyal Hizmet Merkez Müdürümüz Mehmet Över, İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Abdulkerim Yıllık, İlçe Müftümüz Ahmet Kervancıoğlu, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürümüz İrfan Yüksel, Zabıta Müdürümüz Onur Özkan ve diğer ilgili Kurum Amirleri katıldı.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Orjinal Habere Git