29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, 28 Ekim Pazartesi günü Dinar İlçe Kaymakamlığımız ve Belediyemiz tarafından düzenlenecek etkinliklerde tüm halkımızla bir araya geliyoruz.

CHP 28.10.2024 21:44:26 0

Program:
• 13:00 – Cumhuriyet Meydanı’nda Çelenk Sunma Töreni
• 19:00 – Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak Cumhuriyet Yürüyüşü Fener Alayı
• 19:20 – Cumhuriyet Meydanı’nda Halk Eğitim Merkezi Kır Efeler Gösterisi
• 20:30 – 100. Yıl Cumhuriyet Bilim, Sanat ve Kongre Merkezi’nde Cumhuriyet Bayramı İle İlgili Film Gösterisi
Tüm halkımızı, coşkuyla kutlayacağımız bu anlamlı günde etkinliklerimize katılmaya davet ediyoruz.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Basım Hizmeti Alınacaktır

Manisa’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Başladı

Dinar Belediye Spor’umuz Ligde Yoluna Namağlup Devam Ediyor!

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Hoş Geldin Bebek Çantası Satın Alınacaktır