29 EKİM COŞKUSU TEPEBAŞI'NDA YAŞANACAK

29 EKİM COŞKUSU TEPEBAŞI

29 EKİM COŞKUSU TEPEBAŞI'NDA YAŞANACAK

Tepebaşı Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü dolayısıyla coşku dolu bir dizi kutlama programı gerçekleştirecek. Kutlamalar kapsamında çocuk etkinliklerinden tiyatro oyununa, kortejden Mithat Körler konserine kadar pek çok etkinlik düzenlenecek.

Tepebaşı Belediyesi, milli günler kapsamında gerçekleştirdiği anlamlı kutlama etkinliklerine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümünde de devam edecek.

29 Ekim kutlamaları çerçevesindeki programlar, 23 Ekim Çarşamba günü saat 11.00’de Hüsniye-Recep Uçkan Erken Çocukluk Eğitim Merkezi’nin “Çocuk ve Cumhuriyet Sergisi” ile başlayacak. Ardından saat 13.30’da Sabiha Gökçen Erken Çocukluk Eğitim Merkezi bünyesindeki çocuklar, Tepebaşı Belediyesi Ana Hizmet Binası önüne kortej yürüyüşü ile gelerek coşku dolu bir kutlama yapacak.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 26 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da, Turgut Özakman Sahnesi’nde Tepebaşı Gençlik Tiyatrosu’nun “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” adlı oyunu ile devam edecek.

27 Ekim Pazar günü ise 16.00-18.00 saatleri arasında Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda rekreatif etkinlikler vatandaşlar ile buluşacak. Cumhuriyet temalı oyunlar, Hedef Cumhuriyet survivor çocuk parkuru ile yetişkin ve çocuk zumba etkinlikleri Eskişehirlilerin katılımı ile renkli görüntülere sahne olacak.

Kortej ile coşku katlanacak

Pazar günü saatler 17.00’yi gösterdiğinde ise Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak kortej yürüyüşü; Zübeyde Hanım Bulvarı, Sakarya-1 Caddesi, Şair Fuzuli Caddesi, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi, Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Gençlik Merkezi Sokak, İsmet İnönü-1 Bulvarı, Uludağ Sokak üzerinden Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’na ulaşacak.

Saat 18.00’de yine Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda, Tepebaşı Belediyesi temizlik emekçilerinden oluşan Eko Şov Ritim Grubu coşkulu bir konser gerçekleştirecek. Saat 19.00’da ise sahneye Boğaziçi Orkestrası ile birlikte sevilen sanatçı Mithat Körler çıkacak.

Başkan Ataç’tan Eskişehir halkına davet

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da düzenlenen etkinlikler ile tüm Eskişehir halkını Cumhuriyet coşkusunu yaşamaya davet etti.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

Şuhut Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekiplerimiz Gece Gündüz İş Başında

BAŞKAN GÜREL TBB TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADI

Konak’ta Can Dostları Koruyan İş Birliği

-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NA MUHTARLARDAN ZİYARET

“TEMİZ ÇEVRE MUTLU DİNAR”

HAVA OYUNLARI FESTİVALİ BU SENE DE DOLU DOLU

Âşıklar Mamak’ta Buluştu

“KONYA KİTAP GÜNLERİ” TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Bir Araya Geldi

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ORMAN YANGINI’NA ANINDA MÜDAHALE

BAŞKAN YILMAZ’DAN SOF DAĞI KÖYLERİNE DESTEK

Gölmarmara’dan Gelen 98 Kişilik Kadın Kafilesi Manisa’yı Gezdi

“Şehrimize ve milletimize hizmet için gayretle çalışmaya devam edeceğiz ”

“Cumhuriyet Şehri Denizli”

Alaçatı Windfest 2024 Ödül Töreni ile Sona Erdi

Van depreminde hayatını kaybeden canları anıyoruz

Temiz Yurt Esenyurt

Antalya Turizm Fuarı başlıyor

AİLELERİMİZLE HER BULUŞMAMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATIYOR

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül ile bir araya geldi.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMIZ NÂZIM KÖKSAL, PAZAR YERİ ESNAFI VE KÖYLÜ PAZARI ÜRETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Alaçatı Wind Fest ile rüzgar ekim ayında gençler ve çocuklar için esecek!

BELEDİYE EKİPLERİMİZ GÖREV BAŞINDA

BAŞKANIMIZ ÖZEL YALINCAK ANAOKULU'NUN AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI

Büyükşehir’den ‘Mavi Dil’ Hastalığına Karşı Mücadele

Normal Doğum Bilgilendirme Etkinliği Düzenlendi

Yenimahalle’de Kurum İçi Eğitimler Sürüyor

Kepezli elitler 5’te 5 yaptı

KONYA BÜYÜKŞEHİR'DEN AİLELER İÇİN 'LASER RUN' YARIŞMASI

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Parlak’ı makamında ziyaret etti.

Yükleniyor