27. ULUSLARARASI GÜMÜŞHANE KUŞBURNU-PESTİL-KÜLTÜR VE TURİZM ŞENLİĞİMİZİN BÜYÜK BİR COŞKUYLA BAŞLADI

MHP 7.10.2024 06:59:34 0

Başkanımız, 27. Uluslararası Gümüşhane Kuşburnu-Pestil-Kültür ve Turizm Şenliğimizin ilk günü yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla başladı. Yüzlerce katılımcıyı bir araya getiren ve festivalimize değer katan tüm STK’larımıza, esnaflarımıza, sanatçılarımıza ve çevre illerden gelen folklor ekiplerimize teşekkür ediyorum. Şenliğimize yoğun ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyorum, dedi.

Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi

BAŞKANIMIZDAN, EBEDİYETE İRTİHAL EDEN ORHAN KARAKULLUKÇU’YA BAŞSAĞLIĞI MESAJI

BAŞKANIMIZ, GÜZELLER MAHALLEMİZDEKİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARIMIZI İNCELEDİ

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Kutlu Olsun

BAŞKANIMIZ, MEHMET CANLI VE AKTUTAN VE İHSAN SALANTUR’U EBEDİYETE UĞURLADI

BAŞKANIMIZ, 4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NÜ KUTLADI

TÜM VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE

“Mutlu Ve Huzurlu Bir Sorgun İçin Sahadayız” Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, şehirde başlatılan değişim ve dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü açıkladı.

BAŞKANIMIZ, ANKARA’DA BAŞTA İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZ OLMAK ÜZERE BİRÇOK KURUMA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİK

27. ULUSLARARASI GÜMÜŞHANE KUŞBURNU - PESTİL - KÜLTÜR VE TURİZM ŞENLİK DAVETİ VE PROGRAMI