2025 YILI MALİ BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ

Küçükçekmece Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı ikinci oturumu Meclis Başkanvekili Gökhan Gümüşdağ başkanlığında gerçekleştirildi. Küçükçekmece Belediyesi “2025-2029 Yılı Stratejik Planı” ile “2025 Mali Yılı Bütçe ve Performans Programı’nın görüşüldüğü toplantıda, 2025 yılı mali bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Kemal Çebi: Vatandaş odaklı yerel yönetişim anlayışını ve katılımcılığı esas aldık

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “ 2025-2029 Stratejik Planı’nın vatandaş odaklı yerel yönetişim anlayışının yaygınlaşması ve hep birlikte yaşama kültürünün gelişimi açısından çok önem taşıdığının farkındayız. Bu planı hazırlarken, katılımcılık ve sahiplenmenin ulaşılabilir ve gerçekçi bir stratejik plan üzerindeki önemi ve rolünden yola çıktık ve bu kavramları esas aldık. 4 bin 257 vatandaş, 122 kurum, 426 gencimize, 21 muhtarımız, 45 meclis üyemiz ve 1164 personelimize stratejik plan paydaş anketi düzenleyerek, daha iyi bir Küçükçekmece için görüş ve önerilerini dikkatle dinledik. Küçükçekmece’de yaşayan her vatandaşımızı; kültürde, sanatta, eğitimde ,sosyal hayatta, sporda, sağlıkta- kısacası her alandaki hizmet politikalarımızla- ülke ekonomisinin içinde bulunduğu olumsuzluklara rağmen mağdur ve mağrur bırakmamaya özen göstererek, hizmet vermeye devam edeceğiz. Stratejik Planımızın ve bütçemizin hazırlanmasına katkı sağlayan bütün çalışma arkadaşlarıma, Meclis Üyelerimize ve kıymetli Küçükçekmecelilere teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

İstanbul’u bekleyen deprem gerçeğinin ve küresel anlamda büyük önem taşıyan iklim değişikliğiyle mücadele konularının da altını çizen Başkan Çebi, 2025-2029 Stratejik Planı’nda,  bu konularla ilgili atılacak adımları da yerel ölçekte, bütünlükçü bir bakış açısıyla ele aldıklarını söyledi.

Belediye Meclis Salonu’nda çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, meclis üyeleri 2025 yılı performans programı ve bütçe kalemlerini tek tek görüşüp oylayarak, görüş ve önerilerini dile getirdi. Toplantı sonunda 8 milyar 900 milyon TL’lik, 2025 yılı mali bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.

İstanbul,Küçükçekmece Belediyesi

ELMAS YILMAZ VEFAT İLANI

KAZIM KURT’TAN SILA BEBEĞİN ÖLÜMÜ VE KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE İLGİLİ SERT TEPKİ

Başkan Zeyrek; “Öncelikle 147 Mahalleye İçme Suyu Götüreceğim”

BAŞKANIMIZ, HÜSNİYE ŞANLITÜRK VE RECEP YAYLA’YI EBEDİYETE UĞURLADI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden Viranşehir'e Sıcak Asfalt

Yer Fıstığından Kahve Yaptılar

Ortahisar Belediyesi’nden Dünya Kız Çocukları Günü’nde anlamlı hareket

AİLE YAŞAM MERKEZİ KÜTÜPHANE VE ETÜT MERKEZİ ÖĞRENCİLERİN TERCİHİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Büyükşehir’in ulaşım desteği aileleri sevindirdi

ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Başkan Arı 350 Evler Mahallesi’nde

Başkan Tugay Kuzey Makedonya Başkonsolosu Fazlioski’yi ağırladı

KONYA’DA “GENÇLİK POLİTİKALARI VİZYON ÇALIŞTAYI” YAPILDI

Büyükşehir’den anlamlı bir proje daha: “Güçlü aile, güçlü Samsun”

6. KİTAP GÜNLERİ CUMARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

15. İstiklal Yolu Etkinlikleri - 2. Gün

Başkan Taban Kırsal Mahallelerde Vatandaşlarla Buluşuyor

Şehrin yeni metrobüsleri için süreç resmen başlıyor: 100 milyonluk yatırım…

Norveç Büyükelçisi Gaarder’den Başkan Tugay’a ziyaret

İZMİT BELEDİYESİNDEN GÜNDOĞDU’YA BETON PARAPET

BASKİ, vatandaşın talebine anında cevap verdi

Sosyal Medyada Yer Alan ve Bursa’da Hastayı Hastaneye Yetiştirmeye Çalışan 112 Çalışanlarını Darp Eden ve Ambulansın Önünü Kesen Şüpheliler Yakalandı

ALANYA BELEDİYE TİYATROSU SEZONU ‘PRÖMİYER PARTİSİ’ OYUNUYLA AÇIYOR

Heybeliada (Adalar) Sportif Doğa Yürüyüşü

“Dünyanın en ileri şehirlerinden biri haline gelmeyi hedefliyoruz”

MUDANYA’DAN TÜM DÜNYA’YA BARIŞ ÇAĞRISI

Bursa Büyükşehir Belediyespor, EHF Avrupa Kupası'nda tur kapısını araladı

TEPEBAŞI'NDAN 'SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK FESTİVALİ'

2025 YILI MALİ BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ

Din Görevlileri Haftası münasebetiyle din görevlisi olarak emekli olmuş ve faal olarak çalışan görevlilerle ilçemiz Şucıkan Dinlenme Tesisleri’nde kahvaltı programında bir araya gelindi.

Yükleniyor