Tarih: 27.07.2024 02:14

2025-2029 Stratejik Plan Toplantısı Sur Mahallesi Sakinleri İle Devam Etti.

Facebook Twitter Linked-in

Eş Başkanlarımız Güler Yerbasan ve Abdurrahim Durmuş, Stratejik Plan hazırlıkları kapsamında Sur Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

 Eş Başkanlarımız, 5 yıllık Stratejik Plan hazırlıkları kapsamında Sur Mahallesi sakinlerinin talep ve önerilerini dinlemek ve buna göre 2025 yılı bütçesini hazırlamak amacıyla Sur Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Sur Parkı’nda düzenlenen halk buluşmasında Eş Başkanlarımızın yanı sıra Belediye Başkan yardımcısı Lokman Dirican, Belediyemiz meclis üyeleri, Sur Mahallesi Muhtarı ile Belediyemiz birim müdürleri ve personeller de hazır bulundu.

 Talep ve önerilerin ardından Eş Başkanlarımız, 5 yıllık Stratejik Planını söz verdiğimiz gibi halkımızla beraber yapmaya kararlı olduklarının altını çizerek, toplantıya katılan talep ve önerilerini dile getiren Sur Mahallesi sakinlerine teşekkür etti.


Civîna Plana Stratejîk a 2025-2029’an bi şêniyên Taxa Sûrê re berdewam kir.

Hevserokên me Guler Yerbasan û Abdurrahim Durmuş di çarçoveya amadekariyên Plana Stratejîk de bi şêniyên navçeya Sûrê re hatin cem hev.

Hevşaredarên me ji bo di çarçoveya amadekariyên Plana Stratejîk a 5 salan de daxwaz û pêşniyarên şêniyên navçeya Sûrê bistînin û li gorî vê yekê bûdçeya sala 2025’an amade bikin, bi şêniyên Taxa Sûrê re hatin cem hev.

 Di civîna gel a li Parka Sûrê hat lidarxistin de tevî Hevşaredarên me, Wekîlê Şaredar Lokman Dîrîcan, endamên meclîsa şaredariya me, Muxtarê Taxa Sûrê, rêveber û xebatkarên yekîneya Şaredariya me jî amade bûn.

Piştî daxwaz û pêşniyaran, Hevserokatiya me destnîşan kir ku ew bi biryar in ku li gorî sozê dayîn bi gelê xwe re Plana Stratejîk a 5 salan pêk bînin. Ji ber tevlîbûna civînê û pêşniyarên şêniyên Taxa Sûrê spasî û kêfxweşiya xwe anîn ziman.


Şırnak,Cizre Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —