2024 YILI MAYIS AYI MECLİS İLANI

CHP 2.05.2024 18:56:09 0
2024 YILI MAYIS AYI MECLİS İLANI

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

13.07.2005 tarih ve 25680 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. ve 21.maddesi gereğince " her ayın ilk haftası, 5 gün süreyle" toplanacak olan Esenyurt Belediye Meclisinin 8.Seçim Dönemi, 1. Toplantı Yılında yapacağı Mayıs Ay'ı Toplantıları 6 Mayıs Pazartesi -10 Mayıs 2024 Cuma tarihleri arasında yapılacaktır.

Mayıs Ay'ı Toplantılarının ilk birleşimi 6 Mayıs Pazartesi Günü Saat 15.00'da Esenyurt Belediyesi Zafer Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı No:79 Esenyurt adresindeki Belediye Hizmet Binası 3.katta bulunan Meclis toplantı salonunda yapılacaktır.

Belirtilen gün ve saatte toplantıya teşrifleriniz rica olunur.

GÜNDEM MADDELERİ

1- Meclis Başkanı ve Meclis Üyelerinin Huzur Hakkı Ücretlerinin Belirlenebilmesine İlişkin Yazı İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

2- Meclis Üyeleri İçinden Seçilen Belediye Başkan Yardımcılarının Aylık Ücretlerinin Belirlenmesine İlişkin Yazı İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

3- Meclis Toplantı Günlerine Ait Alman Meclis Kararının İptaline İlişkin Yazı İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

4- Belediyemiz Şirketlerinde Yapılacak Olan Olağan veya Olağanüstü Genel Kurullarına Katılım İçin Belediye Başkanına Yetki Verilmesine İlişkin Yazı İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

5- Kredi Kullanmak Suretiyle Borçlanmaya, Tüm Yasal İş ve İşlemleri Yürütmek Üzere Belediye Başkanına Yetki Verilmesine İlişkin Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

6- Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) 'na Üye Olunması ve Belediye Başkanına Yetki Verilmesine İlişkin Yazı İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

7- 2023 Mali Yılı Kesin Hesap ve Taşınır Hesabına İlişkin Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün Başkanlık

Teklifi.

​                                                                                    Prof. Dr. Ahmet ÖZER

İstanbul,Esenyurt Belediyesi