CHP 24.09.2024 03:15:32 0
19 Eylül Gaziler Günü Kutlu Olsun

İlçemiz Cumhuriyet Meydanında Düzenlenen Program İle Gaziler Günü Kutlandı.
Gaziler Günü Nedeniyle İlk Olarak İlçemiz Cumhuriyet Meydanında Dinar Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Dinar Belediye Başkanlık ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilciliği, Tarafından Çelenklerin Atatürk Anıtına Bırakılmasının Ardından Saygı Duruşunda Bulunulması ve Belediye Bandosu Eşliğinde İstiklal Marşının Okunmasıyla Başladı.
Programa İlçe Kaymakamımız Kemal Duru, Garnizon Komutanımız Binbaşı Kadir Er, Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Emre Vurmaz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar İlçe Temsilcimiz Hasan Ceylan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İlçe Temsilcimiz Tevfik Kılıçkaya, Dinar İlçe Emniyet Müdürü Vekilimiz Tolga Pazar İlçe Jandarma Komutanımız Fuat Topal, Askerlik Şube Başkanımız Personel Teğmen Mehmet Han Bekiroğulları, Ak Parti İlçe Başkanımız İbrahim Özgül, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Mustafa Karahan, İyi Parti İlçe Başkanımız Murat Ataş, İl Genel Meclis Üyemiz Kemal Başoğlu, Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız ve Dinar Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız Cengiz Güçlü, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Özcan, Belediye Meclis Üyelerimiz İlçe Protokolümüz ve Vatandaşlarımız Katıldı.
Programda Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşmayı Türkiye Muharip Gaziler Derneği İlçe Temsilcisi Tevfik Kılıçkaya, Gerçekleştirdi.
Akabinde Dinar İlçe Kaymakamı Kemal Duru Gaziler Günü ile ilgili Konuşmalarını Yaptı.
Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşmaların Yapılmasının Ardından Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi Öğrencileri Tarafından Şiir Okundu ve Programın Kapanışı Gerçekleşti.
Akabinde Son Olarak Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Dinar Temsilciliği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği İlçe Temsilciliği Ziyaret Edildi.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Pınarbaşı Mahallesi halkından Başkan Tetik’e teşekkür

Başkan Zeyrek, “Manisa için tarihi bir gün”

BBB, paylaşımlı kamusal alanlara ulaşımda toplu taşımayı özendiriyor