19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

“Gaziler, yaşayan anıtlardır.”
Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Belediye Başkanvekilimiz Sevtap Gökkaya, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.
Tarihi Cezaevi önünden başlayan ''Kahramanlarla Yürüyoruz'' kortejinin ardından Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program hava muhalefeti nedeniyle Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu'nda devam etti.
Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Özgen burada günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştirdi.
Tören bitiminde protokol Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen program Şehit ve Gazi aileleri onuruna verilen öğle yemeği ile son buldu.

Sinop,Sinop Belediyesi

Yazar Balkan’dan Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Çöp Konteynerleri Saklama Üniteleri Yerleştirildi

HALK MERKEZLERİNE YOĞUN İLGİ