Tarih: 05.10.2024 10:01

19 Eylül Gaziler Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e 19 Eylül 1921 tarihinde Gazi unvanı ve Mareşal rütbesinin verilmesi sebebiyle kutlanan Gaziler Günü anma programı, tüm Türkiye de olduğu gibi İlçemizde de düzenlenen törenle kutlandı.

Gaziler Günü töreni Atatürk anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

Tören günün anlam ve önemini belirtilen konuşmanın yapılması ve şiirlerin okunmasının ardından sona erdi.

Törene İlçemiz Kaymakam V. Ahmet KARAASLAN, Belediye Başkanımız Cihan DEMİR, İlçe Eminiyet Amiri Özkan ŞENER, İlçe Jandarma Komutanı Burkay ÇİÇEK, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Amasya,Hamamözü Belediyesi

Orjinal Habere Git