19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlu Olsun!

CHP 19.10.2024 21:27:23 0
19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlu Olsun!

19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlu Olsun!
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle ilçemiz merkez mahalle muhtarlarımızla Suçıkan Park Tesisleri’nde düzenlemiş olduğu kahvaltı programında bir araya geldi.
Muhtarlar Günü sebebiyle düzenlenen program Cumhuriyet Meydanı’nda , Dinar Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Gürpınar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Program, İlçe Kaymakamımız Kemal Duru, Belediye Başkanımız Veysel Topçu ve Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Gürpınar’ın günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmalarla devam etti.
Konuşmalarda, muhtarların halk ile devlet arasında köprü kuran görevlerinin önemi ve yerel yönetimlerin en yakın temsilcileri olarak taşıdıkları sorumluluklar dile getirildi.
Programın sonrası, muhtarlarımız, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Belediye Başkanımız Veysel Topçu’yu ziyaret ederek bu anlamlı günü birlikte kutladılar.
Son Olarak Dinar Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Gürpınar ve Merkez Mahalle Muhtarlarımız Tarafından Şehidimiz Onur Çapan ve Aziz Şehitlerimize İthafen Lokma Dağıtımı Gerçekleşti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

AVCILAR BELEDİYESİ YENİ BİNASINA KAVUŞUYOR

Bandırma’da 25 yıllık hasret sona eriyor

19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlu Olsun!

Atakum Belediyesi’nin 2025 mali yılı bütçesi 2 milyar 555 milyon TL

Hayvanlara Şiddet Durdurulamıyor

YUNUSEMRE EKİM AYI MECLİSİ 2. OTURUMU YAPILDI

600 Evler Mahallesi Park Yapımı Tamamlandı

Herkesin Kimsesi; ‘Mersin Sosyal Politikalar Ofisi’ Açıldı

Büyükşehir’den Muhtarlar Günü’ne özel program

17.6°