15. İstiklal Yolu Etkinlikleri - 2. Gün

Bu yıl 15.sini düzenlediğimiz "İstiklal Yolu Yürüyüşü" etkinliğimizin 2. gününde Eski Üçoluk karakolu Mevkiinden başlayan İSTİKLAL YÜRÜYÜŞÜ, Kıyısın Köyü etkinlik alanına kadar devam etti.

Etkinlik alanında düzenlenen törende Çorum Belediyesi mehteran ekibi, yaren ekibi gösterisi, protokol konuşmaları, ödül töreni ve yemek ikramı yapıldı.

Belediye Başkanımız Mehmed Öztürk'ün Teşekkür Mesajı:

"9-10 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlediğimiz İstiklal Yolu etkinliklerine katkı, katılım ve destekleri için ilimiz Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar’a, Ak Parti Grup Başkanvekilimiz ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’na, Çankırı Milletvekili Pelin Yılık’a, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’e, Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik’e, Çankırı il emniyet müdürü Aytekin Canıtez'e, Çankırı il müftüsü Mehmet Şahin'e, Ilgaz Kaymakamı Burak Yılmaz’a, ilçe belediye başkanlarına, Ak Parti Çankırı il başkanı Koray Erdoğan'a, MHP Çankırı il başkanı Ahmet Kurt'a, Çorum Belediyesi mehteran birliğine, Çankırı Konfederasyonu Kurucu Başkanı Kaptan Mustafa Can ve atlı gösteri ekibine, Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can’a, Ankara Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Uğur Kulaksız’a, İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği, İstanbul CANDEF Genel Başkanı Önder Tozan'a, Çankırı Kızılay Şube Başkanı Ahmet Ulusoy'a, İstanbul Kıyısın Köyü Derneği’ne ve köy muhtarı Nurettin İpek’e; gerek ilimizden gerekse ilçelerimizden gelerek programlarımıza katılan değerli öğrencilerimiz ve jandarma-sahil güvenlik akademisi öğrencileri ile STK temsilcileri ve halkımıza teşekkür ederim.

Mehmed Öztürk
Ilgaz Belediye Başkanı"

Çankırı,Ilgaz Belediyesi

ESHOT Genel Müdürlüğü’nden açıklama

Bağlar’daki Doç. Dr. Ahmet Bilgin Caddesi 33 gün trafiğe kapatılacak

ADALET BAKANI TUNÇ, YALOVA ADALET SARAYI EK HİZMET BİNASININ AÇILIŞINDA KONUŞTU

MASA TENİSİ TURNUVAMIZ SONA ERDİ

Ekim Ayı Çocuk Sineması: 11-17 Ekim

GENÇLERE YÖNELİK SES PRODÜKSİYONU VE MÜZİK TEKNOLOJİSİ EĞİTİMLERİ SANAT AKADEMİSİNDE BAŞLIYOR!

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Antepoğlu Sanayi Sitesini Ziyaret Etti

Hırvat-Türk Dostluk Derneği’nden İzmir’e ödül

BAŞKAN KARA YÖREX FUARI’NDA

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN KÜLTÜREL MİRAS ATAĞI ALANYA İPEĞİ MARKA OLMA YOLUNDA İLERLİYOR