12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ULAŞIM MÜJDESİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş., üniversite giriş sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerine şehir içi toplu taşımada büyük bir kolaylık sunuyor. İl genelinde 12. sınıf öğrencileri, her ay 20 ücretsiz biniş hakkına sahip olacak. Bu hak, öğrencilerin sınav dönemi boyunca şehir içi ulaşımda rahatça seyahat etmelerini sağlayacak.

Aylık 20 ücretsiz biniş hakkı, her ay indirimli öğrenci kartlarına kart basım merkezlerinden yüklenebilecek. 27 Eylül Cuma gününden itibaren, bu avantajdan yararlanmak isteyen öğrenciler, indirimli öğrenci kartlarını kart basım ofislerine getirerek haklarını aktif hale getirebilecekler.

Bu uygulama, üniversite sınavı dönemine kadar devam edecek ve öğrencilerin sınava hazırlanırken ulaşım masraflarını hafifletecek. Kart basım merkezlerinin adres bilgilerine ve ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyen öğrenciler, www.tekulas.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

CANDAN BAŞKAN: ÖĞRENCİLERİMİZİN DAHA İYİ BİR GELECEĞE ADIM ATMALARINI SAĞLAMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, bu uygulama hakkında yaptığı değerlendirmede, “Öğrencilerimizin eğitim süreçlerine destek olmak, onların daha iyi bir geleceğe adım atmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. 20 ücretsiz biniş hakkı ile gençlerimizin ulaşımını kolaylaştırırken, sınav stresiyle daha iyi başa çıkmalarına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum,” şeklinde konuştu.

Tekirdağ,Tekirdağ Belediyesi

Mahallelerde Detaylı Temizlik Seferberliği

Başkan Volkan Nallar Çocuklarımız ve Yaşlılarımızı Yalnız Bırakmadı

Kompost İşlemiyle Organik Gübre Hazırlandı