12. DÖNEM KARİKATÜR ATÖLYELERİ SERGİSİ

CHP 10.05.2024 19:19:20 0
12. DÖNEM KARİKATÜR ATÖLYELERİ SERGİSİ

Tepebaşı Belediyesi’nin çocuklar için düzenlediği 11. dönem 1. grup karikatür atölyesi sona erdi. Geleceğin karikatüristlerinin yaptıkları eserler 18 Mayıs’ta açılacak sergi ile beğeniye sunulacak.

Tepebaşı Belediyesi bünyesinde yıllardır devam eden karikatür atölyeleri ile çocuklar hem el becerilerini geliştirmeye hem de eleştirel bakış açısı kazanmaya devam ediyor.

Düzenlenen 12. dönem grup karikatür atölyeleri de sona erdi. Usta eğitmenler tarafından gerçekleştirilen karikatür atölyelerine katılan çocuklar, eğitimlerini başarıyla tamamladı. Mizah yeteneklerini ortaya çıkaran çocuklar, ilk karikatürlerini de hazırladı. Çocukların hazırladıkları karikatürlere de açılacak sergi ile Eskişehirlilerin beğenisine sunulacak. 18 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’te gerçekleşecek açılış ile çocukların ilk karikatürleri beğeniye sunulacak.

Karikatüristler Erol Büyükmeriç, Alper Tümay Tok, Atilla Yakşi ve Yaşar Arda’dan karikatür öğrenen çocukların eserleri, Atila Özer Karikatürlü Ev’de Eskişehirliler ile buluşacak.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

MODERN HAYVAN PAZARI’NDA KURBALIK HAYVAN SATIŞI 27 MAYIS’TA BAŞLIYOR

İZMİT BELEDİYESPOR YÜZME KULÜBÜ GELİŞİM LİGİ’NDEN BAŞARIYLA DÖNDÜ

İZMİT BELEDİYE MECLİS BAŞKANVEKİLİ CENGİZ ÖZCAN ŞEYH EDEBALİ CAMİİ’NDE CEMAATLE BULUŞTU