1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI

AK PARTİ 30.04.2024 18:48:58 0
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN İHSAN KURNAZ, 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI

"İŞÇİLERİMİZİN ALIN TERİ ÜLKEMİZİN KALKINMASINDA BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR"

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz “1 Mayıs İşçi Bayramı” dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında tüm işçi ve emekçilerin bayramını kutladı.

Başkan İhsan Kurnaz yayımladığı mesajda şu sözlere yer verdi, “1 Mayıs İşçi Bayramı üreten, emek veren, çalışan herkesin birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür. Bu birlik, beraberlik ve dayanışmanın sonucu olarak nice mücadeleler ve haklar kazanılmıştır. Alın teri ve emekleriyle en yüce değerleri ortaya koyan işçi kardeşlerimizin haklarını savunmak ve refahını sağlamak aslında hepimizin ortak sorumluluğudur. İşçilerimizin emeği ve alın teri ülkemizin kalkınması adına da büyük önem taşımaktadır.

“Biz ilkadım olarak büyük bir aileyiz”

Biz İlkadım Belediyesi olarak bütün çalışma arkadaşlarımız ile çok büyük bir aileyiz. “Ben sen yok, biz varız” diyerek şehrimize var gücümüzle hizmet üretmeye çalışıyoruz. Oluşturduğumuz bu güçlü aile bağı sayesinde Samsun’un göz bebeği İlkadım’a en güzel hizmetleri kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. Diğer yandan da emekçi mesai arkadaşlarımızın insanca yaşayacakları şartları ortaya koyabilmek adına çalışıyoruz.

“1 Mayıs’ı kutluyorum”

1 Mayısların, gerçek bir bayram havasında kutlandığı günler olmasını diliyor, bu vesileyle, tüm emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Samsun,İlkadım Belediyesi

Engelli Bireyler Osmangazi’de Çok Mutlu

Pendik Belediyesi Sanat Akademisi Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Büyükşehirden özel çocuklara “özel” etkinlik