1. JUDO ŞENLİĞİ LAPSEKİ'DE BÜYÜK İLGİYLE KARŞILANDI

DİĞER 2.10.2024 16:43:53 0
1. JUDO ŞENLİĞİ LAPSEKİ

25 Eylül tarihinde Lapseki’nin Kurtuluşu Etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz 1. Judo Şenliği, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Bu anlamlı etkinlikte, 7 takımdan oluşan toplam 95 sporcu yer aldı ve muhteşem bir rekabet ortamı oluşturdu. Amfi Tiyatro’da gerçekleştirdiğimiz müsabakalarda, sporcularını en iyi şekilde temsil etmek için kıyasıya mücadele ettiler.

Şenliğimizde, 7 erkek ve 7 kadın olmak üzere toplamda 14 farklı kategoride madalyalar verildi. Katılan herkes, sporun birleştirici gücünü ve dostluğu bir arada yaşama fırsatı buldu. Heyecan dolu anlara tanıklık eden izleyiciler, yerlerinde duramadan sporculara destek verdiler.

Madalya töreninde, Lapseki Belediye Başkanı Atilla ÖZTÜRK, İlçe Gençlik Spor Müdürü Cem ÖZDEN, İYİ Parti İlçe Başkanı Erdinç İŞ ve İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Yakup UZUN gibi önemli misafirlerimiz, başarılı olan sporcularımıza madalyalarını takdim etti. Ayrıca, etkinlik boyunca bizimle birlikte olup destek veren Belediye Meclis Üyelerimiz ve turnuvada görev yapan hakemlerimize de teşekkür ederiz.

Bu yıl ilkini düzenlediğimiz Judo Şenliği, sporun ve gençlerimizin yaşamındaki önemini bir kez daha vurguladı. Etkinlik, bölgedeki sporcuların yaratıcılığı ve azmi ile daha da renklendi. Gelecek yıllarda da bu tür organizasyonları artırarak, Lapseki’yi sporun merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Katılan tüm sporcularımıza ve destekleyen herkese teşekkür ederiz.


Çanakkale,Lapseki Belediyesi

İsveç İstanbul Başkonsolosundan Eş Başkanlara ziyaret

Eş Başkanlar, proje alanlarını inceledi

Ab, Afd Ve İlbank İş Birliği İle Güneydoğunun En Büyük Katı Atık Projesi Hayata Geçiriliyor

TAZİYE ARAÇLARI YAKINDA VATANDAŞIN HİZMETİNDE...

Iğdır Belediyesi Eş Başkanımız Mehmet Nuri Güneş'ten basın açıklaması

Balıklıgöl Çevresinde Otopark Sorunu Çözüme Kavuşuyor

Mahallelerde Detaylı Temizlik Seferberliği

Konservatuvar Şube Müdürlüğünden Duyuru

İtfaiye Haftası düzenlenen etkinlikle kutlandı

22.1°