-SATRANÇ EĞİTİMLERİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADILAR, SERTİFİKALARINI BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NUN ELİNDEN ALDILAR

CHP 16.06.2024 07:46:15 0

Bozüyük Belediyesi Kış Spor Okulları kapsamında düzenlenen Satranç Kursu’na katılan ve Temel ve Orta Seviye Satranç eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler eğitim sertifikalarını Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun elinden aldılar.

Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde bulunan Belediye Satranç Eğitim Merkezi’nde verilen satranç eğitimlerini tamamlayan öğrenciler için sertifika töreni düzenlendi. Törene Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende eğitimi başarıyla tamamlayan  öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu öğrencilere ve satranç Antrenörü Cenk Akçay’a başarılar diledi.

Bilecik,Bozüyük Belediyesi

İZMİT BELEDİYESİ, BAĞLICA KÖYÜ’NDE İHTİYAÇLARI YERİNDE İNCELEDİ

100. Yıl Mahallesi 842 Ada İçi Düzenlemesi

Koza Kütüphane’de başarılı tatbikat

İZMİT BAL GÜNLERİ YARIN BAŞLIYOR!

Başkan Seçer, Toroslar Belediyesi’nin ‘Osmaniye Mahallesi Gündüz Bakımevi’nin Açılışına Katıldı

TEPEBAŞI'NDA MAVİ BAYRAK DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Harcamalara Katılım Payı Hakkında Bilgilendirme

Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş, Manisa’da Türkülerle Anıldı