-“KURTULUŞ SAVAŞI VE İNÖNÜ ZAFERLERİ ANI EVİ” NE BAŞKAN BAKKALCIOĞLU VE İBB HEYETİNDEN İNCELEME

CHP 29.04.2024 13:09:24 0

-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU, İBB HEYETİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Teknik Heyeti ile bir araya gelerek Kurtuluş Savaşı ve İnönü Zaferleri Anı Evi Projesi’ nde incelemelerde bulundu.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İBB Etüd ve Projeler Daire Başkanı Serap Öbekçi, Fen İşleri Daire Başkanı Recep Korkut ve İBB Teknik Heyeti ile makamında bir araya geldi. Başkan Bakkalcıoğlu, burada misafirleriyle bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyarette yapımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlenilen ve çalışmaları tüm hızıyla devam eden “Kurtuluş Savaşı ve İnönü Zaferleri Anı Evi Projesi” ile ilgili olarak yapının tamamlanma süreci hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Yapılan görüşmelerin ardından Başkan Bakkalcıoğlu ve beraberindeki İBB Heyeti ve İBB' nin birçok biriminden gelerek incelemelere katılan heyet, en kısa sürede yapımı tamamlanacak olan “Kurtuluş Savaşı ve İnönü Zaferleri Anı Evi’ ne giderek inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Bilecik,Bozüyük Belediyesi

ÇINAR AKADEMİ’DEN ÖĞRENCİ VE VELİLERE ‘SINAV KAYGISI’ SEMİNERİ

İZMİT BELEDİYESİ’NDEN DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NE ÖNEMLİ ZİYARET

İZMİT BELEDİYESİ, ANNELER GÜNÜ’NDE KADIN MUHTARLARI UNUTMADI