-BOZÜYÜK’TE ÜRETİCİLERE 158 ARI KOVANI %50 HİBE DESTEKLİ DAĞITILDI

CHP 9.05.2024 13:14:43 0
-BOZÜYÜK’TE ÜRETİCİLERE 158 ARI KOVANI %50 HİBE DESTEKLİ DAĞITILDI

Bozüyük’te Tarım ve Orman Bakanlığınca desteklenen, Bilecik Valiliği himayelerinde İl Tarım ve Orman müdürlüğü ile Bilecik Arı Yetiştiricileri birliği tarafından organize edilen “Modern ve Teknik Arıcılık Yolunda Bilecik” projesi kapsamında 21 üreticiye 158 adet arı kovanı %50 hibe destekli olarak dağıtıldı.

Proje kapsamındaki arı kovanlarının üreticilere dağıtımı Bozüyük Belediyesi Mezbaha bahçesinde yapıldı. Dağıtıma Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkan Vekili Sezai İnci, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Karasu, CHP İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, CHP  İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Aksu, Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, Ziraat Odası Başkanı Süleyman Çaydere, ile arı üreticileri katıldı. Dağıtım öncesinde konuşan Kaymakam Öztürk, “hayırlı olsun” diyerek  kovanları üreticilere teslim etti. Başkan Vekili Sezai İnci’de üreticilere arı kovanlarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Proje kapsamında Bilecik il genelinde 1.000 adet arı kovanının dağıtımının yapıldığı öğrenildi.

Bilecik,Bozüyük Belediyesi

“KADININ GÜCÜ” RESİM SERGİSİ NİKOMEDİA SANAT GALERİSİ’NDE SANATSEVERLERLE BULUŞTU

MODERN HAYVAN PAZARI, KURBAN BAYRAMI’NA HAZIRLANIYOR

İZMİT BELEDİYESİ, 19 MAYIS KUTLAMALARINA BOWLİNG GENÇLİK TURNUVASI İLE BAŞLIYOR