-BOZÜYÜK KENT KONSEYİ BAŞKANI NERMİN NALBANTOĞLU OLDU

CHP 3.07.2024 14:00:01 0
-BOZÜYÜK KENT KONSEYİ BAŞKANI NERMİN NALBANTOĞLU OLDU

Bozüyük Kent Konseyi Başkanı, Genel Kurul Toplantısı'nda yapılan seçimde belirlenerek yeni başkan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Bozüyük Şube Başkanı Nermin Nalbantoğlu oldu.

Bozüyük Kent Konseyi Genel Kurulu, Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde yapıldı. Başkanlık için Türkiye Yardım Sevenler Derneği Bozüyük Şube Başkanı Nermin Nalbantoğlu ve Bozüyük Dostları Derneği Başkanı Aygül Varlık aday olarak yarıştı. Genel Kurul Toplantısı, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu başkanlığında başladı ve ardından Divan Başkanı ve Üyeleri seçildi. Önceki dönem Kent Konseyi Başkanlığı yapan Nurettin Oydu’nun konuşmasının ardından, adaylar da sırayla söz alarak konuşmalarını yaptı. Başkanlık seçimlerinde yapılan 3. tur oylamada, 51’e 43 oyla Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nermin Nalbantoğlu; Bozüyük Kent Konseyi Başkanı oldu. Bozüyük Kent Konseyi Yürütme Kurulu Asil Listesi'nde; Celali Yılmaz, İsmet Ülken, Mehmet Koca, Süleyman Çaydere, Oğuz Yavuz, Ayşenur Turan, İbrahim Kayacık, Abdülhadi Güzel, Asuman Gül, Ramazan Akalın, Bilal Bayrak, Mustafa Öztürk, Ali Merdan Erdoğan, Yaşar Temirli, Selami Yıldız, Özlem Yazar, Emre Akgül, Ali Turgut, Hayati Çil, Gürhan Efe ve Serpil Uslu yer aldı.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu seçimlerin ardından “Bozüyük Kent Konseyi Başkanlık Seçimi'nde en fazla oyu alarak Kent Konseyi Başkanı seçilen, Bozüyük Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nermin Nalbantoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ni tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Bilecik,Bozüyük Belediyesi

Yaz Spor Okulları’nda ilk dönem tamamlandı

ODUNPAZARI’NDAN GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI EĞİTİMİ

BAŞARILI SPORCULAR MECLİSİN KONUĞU OLDU