Tarih: 23.09.2024 01:08

-BAŞKANBAKKALCIOĞLU’NUN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Mevlid Kandili sebebiylebir mesaj yayınladı.

Başkan Bakkalcıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “Mübarek gün ve gecelerin hayatımızda vazgeçilmez bir yeri vardır. Büyük bir önem ve anlam taşıyan kandiller sevgi, yardımlaşma, merhamet ve hoşgörünün ön plana çıktığı özel günlerdir. Yüce Allah'ın rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, dualarımızın kabul olduğu bu günlerde yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle eşitliği, adaleti, barışı ve dostluğu temsil eden sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğumunu kutladığımız mübarek Mevlid Kandili’nin tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin MevlidKandili’ni kutluyorum.”

Bilecik,Bozüyük Belediyesi

Orjinal Habere Git