-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NA MUHTARLARDAN ZİYARET

CHP 23.10.2024 23:10:22 0
-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NA MUHTARLARDAN ZİYARET

 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında Bozüyük Muhtarlar Derneği Başkanı Sadettin Akkaya, mahalle ve köy muhtarları ile birlikte Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Bakkalcıoğlu’nu makamında ziyaret eden muhtarlar, bir süre görüşerek sohbet etti. Karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulunulan ziyarette Başkan Bakkalcıoğlu “Demokrasimizin temel taşları muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, mahallelerimizin sesi olarak halkımıza hizmet eden tüm muhtarlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızla omuz omuza, birlik ve beraberlik içerisinde Bozüyük için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Misafirlerine nazik ziyaretleri nedeni ile teşekkür eden Başkan Bakkalcıoğlu ziyaretin anısına çiçek takdiminde bulundu.

Ziyaretin ardından Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından protokol üyelerine ve muhtarlara yemek ikramında bulunuldu. Programda son olarak Kaymakam Adem Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve protokol üyeleri Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette protokol üyeleri muhtarlarla görüşerek sohbet etti, muhtarların talep ve şikâyetlerini dinledi.


Bilecik,Bozüyük Belediyesi

Başkan Özcan muhtarlarla buluştu

16. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu İçin Geri Sayım Başladı

ODUNPAZARI BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ANLAMLI KONSER

“Daha huzurlu ve güvenli bir Türkiye için Cumhuriyet”

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Sinanpaşa Ziraat Odası Başkanımız Zafer Kahraman’a ziyarette bulundu.

BAŞKAN GÜREL TBB TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADI

Konak’ta Can Dostları Koruyan İş Birliği

-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NA MUHTARLARDAN ZİYARET

“TEMİZ ÇEVRE MUTLU DİNAR”

19.3°