-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NA HİSARCIKLIOĞLU’NDAN ZİYARET

CHP 5.07.2024 02:07:06 0
-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NA HİSARCIKLIOĞLU’NDAN ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Bozüyük ziyareti kapsamında Bozüyük Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Bakkalcıoğlu ile bir araya geldi.

Hisarcıklıoğlu, Başkan Bakkalcıoğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti. Bilecik TSO Başkanı Mehmet Ergün, Bozüyük TSO Başkanı Veli Çelik, Eski Devlet Bakanı ve Milletvekili Bahattin Şeker, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda Başkan Bakkalcıoğlu, Hisarcıklıoğlu’na plaket takdiminde bulunarak Türk Bayrağı ve Nutuk hediye etti. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’da Başkan Bakkalcıoğlu’na misafirperverliği için teşekkür ederek ziyaretinin anısına “Cihan Harbi’nde Türkler” adlı kitabı takdim etti. Başkan Bakkalcıoğlu, “Sayın Hisarcıklıoğlu’na sanayi ve ticaret kenti Bozüyük'ümüze göstermiş olduğu ilgi ve alaka ile TOBB olarak ilçemize kazandırdıkları,  inşaatı tamamlanma noktasına gelen anaokulu için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Bilecik,Bozüyük Belediyesi

SÜMEYYE KAYA ÇEKYA'DA AVRUPA KUPASI ŞAMPİYONU OLDU

YUNUSEMRE’DEN KADINLARA ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

Tarıma ve üreticiye tam destek