-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU, ORGANİZASYON FİRMASI AÇILIŞINA KATILDI

CHP 8.10.2024 11:38:04 0
-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU, ORGANİZASYON FİRMASI AÇILIŞINA KATILDI

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Kasımpaşa Mahallesi Ali Usta Sokak’ta hizmete giren Gold Yaren Organizasyon’unaçılış törenine katıldı.

Törende açılış kurdelesi Başkan Bakkalcıoğlu, iş yeri sahibi ve yakınlarıtarafından hayır duaları eşliğinde kesilerek işyerinin hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Yoğun ilgi gören açılışın ardından Başkan Bakkalcıoğlu, işletmeyi gezerek işletme sahipleri Yaren Yavuz ve Barış Çakır’dan işyeri ile ilgili bilgi aldı, kendilerine hayırlı, bereketli ve bol kazanç diledi.

Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca açılışa katılan davetlilerle de görüşerek sohbet etti.

Bilecik,Bozüyük Belediyesi

Göçebe Tuvaller Karma Sergisi Ziyarete Açıldı

İSTANBUL’UN EN UĞRAK NOKTALARINDAN KARAKÖY YERALTI GEÇİDİ YENİLENDİ

Kadın voleybol takımından ilk maç ilk galibiyet