-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU ESKİŞEHİR’DE TEKSTİL ÜRETİM VE TASARIM MERKEZİ’NİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

CHP 4.10.2024 20:03:59 0

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Eskişehir’de EMKO Sanayi Sitesi 75. Yıl Mahallesi’nde faaliyete geçen Odunpazarı Belediyesi Tekstil Üretim ve Tasarım Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

Başkan Bakkalcıoğlu, açılış töreni ile ilgili olarak “Eskişehir 75. Yıl Mahallesi’nde gerçekleşen, Odunpazarı Belediyesi’nin kadın istihdamını destekleyen Tekstil Üretim ve Tasarım Merkezi’nin açılış törenine katıldım. Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt’u, katılımcı ve kamu odaklı belediyecilik anlayışı ile gerçekleştirdiği çalışmaları için tebrik ediyor, tesisin Eskişehir’e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Bilecik,Bozüyük Belediyesi

Yılmaz Akkılıç 'Bursa Araştırmaları Ödülü’ne başvurular başladı

Büyükşehir’in Yeni Hizmet Binasında ‘Çocuk Tiyatro Sahnesi’ Var

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ