-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU “BENİM HİKAYEM:AYSEL KAYA RESİM SERGİSİ”NİN AÇILIŞINA KATILDI

CHP 7.05.2024 13:20:24 0

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Ressam Aysel Kaya’nın “Benim Hikayem Resim Sergisi”nin açılışına katıldı. Açılışa eşi Merih Bakkalcıoğlu ile birlikte katılan Başkan Bakkalcıoğlu, sergiyi düzenleyen Aysel Kaya’yı birbirinden güzel eserleri için tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi fuaye salonunda düzenlenen serginin açılışına sanatseverler tarafından yoğun ilgi gördü. Açılış kurdelesini törene katılan sanatseverlerle birlikte kesen Başkan Bakkalcıoğlu serginin hayırlı olması temennisinde bulundu. Açılışın ardından Başkan Bakkalcıoğlu eşi Merih Bakkalcıoğlu ile birlikte sergiyi gezerek ressam Aysel Kaya’dan sergilenen eserler hakkında bilgi aldı. Tüm geliri Yardım Sevenler Derneği Bozüyük Şubesi bursiyerleri için kullanılacak olan “Benim Hikayem: Aysel Kaya Resim Sergisi” Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde üç gün boyunca ziyaret edilebilecek.

Sergi açılışına Başkan Bakkalcıoğlu ile birlikte CHP’li Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri de katıldı.

Bilecik,Bozüyük Belediyesi

“Gençliğin bakış açısına ve projelerine öncelik vereceğiz”

SEYHAN'DAN ÖĞRENCİLERE, " SINAV KAYGISI" EĞİTİMİ

19 Mayıs Coşkusu Mersin Büyükşehir İle Zirveye Ulaştı