Sporcumuz Belkıs Durmuş Türkiye Şampiyonu Oldu

DİĞER 6.05.2024 12:30:22 0
Sporcumuz Belkıs Durmuş Türkiye Şampiyonu Oldu

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Belkıs Durmuş, Spor Tırmanış Küçükler Türkiye Şampiyonası’nda tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Tırmanış Küçükler E Kombin ( B-L ) Türkiye Şampiyonası, hafta sonu Nevşehir’de gerçekleştirildi. Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tırmanış Duvarı’nda yapılan şampiyonada, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Belkıs Durmuş Türkiye Şampiyonu oldu.

Şampiyonanın ödül törenine katılan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Belkıs Durmuş ve Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Spor Tırmanış Antrenörü İrem Selen Kafalı’yı tebrik etti. Arı, şampiyonaya katılan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün diğer sporcuları ve aileleri ile de bir süre sohbet ederek sporculara bundan sonraki şampiyonalar için başarılar diledi.

Nevşehir,Nevşehir Belediyesi

Büyükşehir'in Kırsal Hizmetleri Sezona Başladı

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ’DEN 19 MAYIS MESAJI

Nevşehirli Çiftçilere 50 Bin Adet Ücretsiz Fide Dağıtıldı