Manisa Ağrılılar Derneği Yönetimi, Başkan Zeyrek’i Kutladı

CHP 6.05.2024 18:29:36 0
Manisa Ağrılılar Derneği Yönetimi, Başkan Zeyrek’i Kutladı

Manisa Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Savcı Özyolcu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Özsoylu, Başkan Zeyrek’e, Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşın yaşadığı bir mozaik olan Manisa’yı betimleyen rengârenk bir çiçek buketi hediye etti. Başkan Zeyrek de, şehrin tüm değerlerine sahip çıkarak, ayırmadan ayrıştırmadan, tüm Manisa’ya hizmet edeceğini vurguladı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Savcı Özyolcu ve Yönetim Kurulu Üyelerini konuk etti. Başkan Özyolcu ve beraberindekiler, Başkan Zeyrek’i tebrik ederek, başarılar diledi.  Başkan Zeyrek’e hediyenin yanı sıra rengârenk bir çiçek takdim eden Başkan Özyolcu, “Manisa çok kalabalık bir şehir. Her memleketten vatandaşımızın yaşam bulduğu bir şehir. Size ilk başta bir çiçek getirdik. Karmaşık gibi dursa da çiçeğin bir anlamı var. Her renkten bir çiçek. Manisa’daki halklar gibi. Manisa’da yaşayan her kesime hitap etsin diye, her renkten bir çiçek yaptık. Size bu kalabalıklar oy verdi. Buketi kucakladığınız gibi, size oy veren çoğunluğu da azınlığı da bu şekilde kucaklamanızı bekliyoruz. Hiçbir şüphem de yok.” dedi. Başkan Özyolcu ve beraberindekilere anlamlı hediyeleri için teşekkür eden Başkan Zeyrek, de şehrin tüm değerlerine sahip çıkarak, ayırmadan ayrıştırmadan, tüm Manisa’ya hizmet edeceğini vurguladı.
“Hakkaniyetli olacağız”
Hakkaniyetli bir yönetim anlayışı içerisinde olacaklarını da belirten Başkan Zeyrek, “Attığımız her imzada, Selendi’nin, Demirci’nin köylerinde yalın ayak dolaşan çocuklarının hakkı var. Tüm personelimize, daire başkanlarıma şunu söylüyorum; “İmza atarken o çocukları düşünün.” Ben onları düşünüyorum. O yüzden, hakkaniyetli bir şekilde beş yılımızı geçireceğiz. Ben bütün yetkileri, bir buçuk milyon vatandaşımıza eşit bir şekilde kullanacağım. Bize oy atanlar Allah razı olsun, atmayanlar keşke biz de atsaydık diyebilmesi için çok çalışacağız” diye konuştu. 


Manisa,Manisa Belediyesi

İleri Dönüşüm Projesi: Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi'nin Üçüncü Çalıştayı Başlıyor

ANKARA BÜYÜKŞEHİR TOPLUM SAĞLIĞINI ÖNCELEMEYE DEVAM EDİYOR: MAMAK’A GENÇLİK, ÇOCUK VE AİLE DANIŞMANLIK MERKEZİ

DOĞASEVERLER ÇAMLICA’DA BULUŞTU

BAŞKANIMIZ KAHVECİ’DEN SAHA İNCELEMESİ

BAŞKANIMIZ KAHVECİ MEZUNLAR BULUŞMASI’NA KATILDI

BAŞKANIMIZ KAHVECİ HEMŞEHRİLERİMİZLE TİYATRO ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BAŞKANIMIZ KAHVECİ KAN VERME ETKİNLİĞİNDE VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞTU

19 Mayıs Bursa Gençlik Şenliği ile doyasıya yaşanıyor

Zeytin Çiçeği Festivali Renkli Görüntülerle Başladı

26.3°