İZMİT BELEDİYESİNİN GÜÇLÜ KADROSU SABAHIN İLK IŞIKLARIYLA İŞÇİLERLE BULUŞTU

CHP 6.05.2024 13:19:55 0
İZMİT BELEDİYESİNİN GÜÇLÜ KADROSU SABAHIN İLK IŞIKLARIYLA İŞÇİLERLE BULUŞTU

İzmit Belediyesinin güçlü kadrosu, Bekirdere Üçyol mevkiinde servis bekleyen işçilere kek ve meyve suyu ikram etti

Güne erken saatlerde başlayan İzmit Belediyesi ailesi, işçilerle bir araya geldi. İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Lütfü Obuz, Park ve Bahçeler Müdürü Devrim Bal, İklim değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Birol Sağlam, Köy Hizmet Masası Sorumlusu Turgay Oruç, Çınar Ekibi ve meclis üyeleri Üçyol ve Bekirdere‘de servis bekleyen işçileri kek ve meyve suyu ikram etti.

İşçilerden Teşekkür

Sabahın ilk ışıklarıyla işe gitmek için servis bekleyenlere kek ikramı yapan ekip, vatandaşlara Başkan Hürriyet’in selamlarını ileterek kolaylıklar diledi. Vatandaşlar, geleneksel hale gelen bu hizmet ve ikramlardan mutlu olduklarını dile getirerek Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Kemer’de 19 Mayıs coşkusu başladı

52. Sultanhisar Atça Nysa Çilek Tarım Kültür Ve Sanat Festivali

İleri Dönüşüm Projesi: Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi'nin Üçüncü Çalıştayı Başlıyor