İZGİM’İN KADIN GİRİŞİMCİLERİ MİKRO KREDİYLE HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

CHP 6.05.2024 13:19:54 0
İZGİM’İN KADIN GİRİŞİMCİLERİ MİKRO KREDİYLE HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi İZGİM’de verilen mikro kredi ile kadınlar hayallerini gerçekleştiriyor

İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi (İZGİM), Türkiye İsrafı Önleme Vakfı’nın faaliyet alanlarından biri olan mikro krediden faydalanmak isteyen girişimci kadınlara imkân sağlıyor. Mikro kredi sayesinde hayallerini gerçekleştiren girişimci kadınlardan Alev Öngören, İZGİM bünyesinde girişimci kadınlar için tasarlanmış olan Seramik atölyesinde el emeği ürünlerini alıcısı ile buluşturuyor.

“Hayallerimi Gerçekleştirdim”

62 yaşında ve 2 çocuk annesi olan Alev Öngören, kendisi ile aynı atölyede çalışan 5 arkadaşıyla birlikte mikro girişimcilik eğitimini tamamladıktan sonra ilk kredilerini alıyorlar. İlk kredileri ile malzeme alan Öngören, “Çocukluk hayalimi gerçekleştirdim” ifadelerini kullandı.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

İleri Dönüşüm Projesi: Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi'nin Üçüncü Çalıştayı Başlıyor

ANKARA BÜYÜKŞEHİR TOPLUM SAĞLIĞINI ÖNCELEMEYE DEVAM EDİYOR: MAMAK’A GENÇLİK, ÇOCUK VE AİLE DANIŞMANLIK MERKEZİ

DOĞASEVERLER ÇAMLICA’DA BULUŞTU