İŞİMİZ GÜCÜMÜZ BOLVADİN

MHP 2.05.2024 12:43:20 0
İŞİMİZ GÜCÜMÜZ BOLVADİN

Belediye Başkanımız Derviş AYNACI, şehrimize yönelik hizmetlerde kararlılıkla çalışacaklarını ve ekibiyle birlikte gece gündüz demeden, durmadan, yorulmadan, bıkmadan nasıl ve nereden hizmet gerekiyorsa pes etmeden çalışacaklarını belirtti.

Başkan AYNACI, şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade ederek, hizmetlerin şehir genelinde eşit ve adaletli bir şekilde dağıtılması için yoğun çaba gösterdiklerini vurguladı.

Bu doğrultuda, hizmet ekibi ve Belediye personelleriyle birlikte koordineli bir şekilde çalışarak Bolvadin'in her kesimine dokunmayı ve yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini dile getiren Başkan AYNACI, vatandaşların beklentilerini karşılamak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

Afyonkarahisar,Bolvadin Belediyesi

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ İŞ YERİ RUHSAT KONTROLLERİNE DEVAM EDİYOR.

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI VEDAT SONER BAŞER, ECZACILAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI VEDAT SONER BAŞER, ENGELLİLER HAFTASI'NI KUTLADI