HÜRRİYET: İŞ İNSANLARIMIZI KAMU YATIRIMLARIMIZA DESTEĞE DAVET EDİYORUZ

CHP 6.05.2024 13:19:57 0
HÜRRİYET: İŞ İNSANLARIMIZI KAMU YATIRIMLARIMIZA DESTEĞE DAVET EDİYORUZ

Başkan Hürriyet Şirintepe Mahallesine kazandırılacak olan 6. Çınar Çocuk Evinin temel atma töreninde kentte kazanan iş insanlarını kente değer katan kreş projelerine destek vermeye davet etti

İzmit Belediyesi EMCO İnşaat’ın destekleriyle hayata geçirilecek olan Şirintepe Çınar Çocuk Evi’nin temel atma törenini gerçekleştirdi. Törende gerçekleştirdiği konuşmada EMCO İnşaat’ın sahibi Ertuğrul Kolaylı’ya teşekkür eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kentte kazanan iş insanlarına da çağrıda bulundu.

Bütün İş İnsanlarına Teşvik Olsun

Konuyla ilgili olarak konuşan Başkan Hürriyet, “Bu hayırlı ve kentimiz adına değer katan destekler bütün iş insanlarına teşvik olsun. Buradan bir çağrımız olsun: Bu kentten değer kazanan tüm iş insanlarımızı bu tür kamu yatırımlarına desteğe davet ediyoruz. Bu tür yatırımlarda aile büyüklerinin isimlerini de yaşatabilirler. Duyarlı olduklarını biliyoruz. Yatırım yapmak isteyen iş insanlarımızla her zaman görüşmeye hazırız” dedi.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Kemer’de 19 Mayıs coşkusu başladı

52. Sultanhisar Atça Nysa Çilek Tarım Kültür Ve Sanat Festivali

İleri Dönüşüm Projesi: Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi'nin Üçüncü Çalıştayı Başlıyor