GAZİLER MAHALLESİ’NDE 300 METRELİK KANALİZASYON YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILIYOR

CHP 6.05.2024 18:40:39 0
GAZİLER MAHALLESİ’NDE 300 METRELİK KANALİZASYON YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Giresun Belediyesi, sık sık yaşanan tıkanma ve taşma sorunlarını çözmek amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde kanalizasyon yenileme çalışması yapıyor.

Bu kapsamda, Gaziler Mahallesi Mehmet Işık Caddesi’nde 300 metrelik kanalizasyon hattının yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

Yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, kanalizasyon sisteminin daha güvenilir ve dayanıklı hale gelmesi hedefleniyor.

Projenin başlamasıyla birlikte trafik akışı ve çevredeki yaşamı olumsuz etkilememek adına gerekli önlemler alınarak süreç titizlikle yürütülüyor.

Giresun Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri, projenin mahalle için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek: "Bu yenileme çalışmasıyla, sorunsuz bir kanalizasyon hattı oluşturulacak. İhtiyaç duyulan bölgelerde ise çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Diğer yandan, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından, Gemilerçekeği Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi ve Özden Sokak’ta içme suyu şebeke tamiratı, Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi’nde bulunan terfi merkezinde ise boru yenileme çalışması yürütülüyor.

Giresun,Giresun Belediyesi

52. Sultanhisar Atça Nysa Çilek Tarım Kültür Ve Sanat Festivali

İleri Dönüşüm Projesi: Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi'nin Üçüncü Çalıştayı Başlıyor

ANKARA BÜYÜKŞEHİR TOPLUM SAĞLIĞINI ÖNCELEMEYE DEVAM EDİYOR: MAMAK’A GENÇLİK, ÇOCUK VE AİLE DANIŞMANLIK MERKEZİ