Başkan Zeyrek, Öğrencilerle Hıdırellez Kahvaltısında Buluştu

CHP 6.05.2024 18:40:36 0
Başkan Zeyrek,  Öğrencilerle Hıdırellez Kahvaltısında Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek ve eşi Nurcan Zeyrek, Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde öğretim gören öğrencilerle Hıdırellez kahvaltısında buluştu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, haftanın ilk gününe Atatürk Kent Parkı’nda başladı. Başkan Zeyrek, burada eşi Nurcan Zeyrek ile birlikte, Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park Kreş ve Gündüz Bakımevinde öğretim gören öğrencilerle Hıdırellez kahvaltısı yaptı. Kahvaltının ardından Başkan Zeyrek, çocuklarla tek tek ilgilendi, onlara masal kitabı armağan etti. Çocuklar kendileriyle tek tek ilgilenen Başkan Zeyrek’e, çerçevesini hazırladıkları Atatürk tablosunu hediye etti.

Manisa,Manisa Belediyesi

İleri Dönüşüm Projesi: Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi'nin Üçüncü Çalıştayı Başlıyor

ANKARA BÜYÜKŞEHİR TOPLUM SAĞLIĞINI ÖNCELEMEYE DEVAM EDİYOR: MAMAK’A GENÇLİK, ÇOCUK VE AİLE DANIŞMANLIK MERKEZİ

DOĞASEVERLER ÇAMLICA’DA BULUŞTU