BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE MUHTARLAR DERNEĞİ’Nİ AĞIRLADI

CHP 26.04.2024 13:06:05 0
BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE MUHTARLAR DERNEĞİ’Nİ AĞIRLADI

Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve yönetimi, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Pehlivan, belediye ile hizmet odaklı bir anlayışla çalışmaya hazır olduklarını söyledi. Dernek yönetimine teşekkür eden Başkan Balaban, her zaman muhtarların emrinde olacağını, muhtarlarla yapacağı istişareler ile Yunusemre’yi yöneteceklerini dile getirdi. 

MAHALLE MECLİSLERİ KURULACAK

Belediye Başkanı Balaban önümüzdeki süreçte mahalle meclisleri kuracaklarını ve bu meclislerde muhtarların önemli görevlerinin olacağına ifade ederek yaptığı konuşmasında, “Muhtarlarımızı önemsiyoruz. Çünkü muhtarlarımızın mahallerimizde hem bizim hem de halkın temsilcisi konumdalar. Seçimden önce verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Beş yıl boyunca muhtarlar bizim emrimizde değil, biz muhtarların emrinde olacağız. Önümüzdeki günlerde tüm mahalle muhtarlarımız ile bir toplantı gerçekleştirerek mahallerimizin sıkıntısının haritasını ortaya koyacağız. Mahalle meclislerimizi kuracağız. Hiçbir mahalle muhtarımıza ayrım yapmayacağız. Mahallelerimize eşit hizmet götürebilmek için gereken neyse yapacağız.”

“İMKANLARIMIZ ÇERÇEVESİNDE GEREKEN NEYSE YAPILACAK”

Konuşmasında şuanda belediyenin önceki dönemden kalan borçlarını tespit edebilmek için bir çalışma içerisinde olduklarını ve şuana kadar yüklü miktarda borç tespit ettiklerinin altını çizen Başkan Semih Balaban sözlerine şöyle devam etti: “Şuanda borçlar konusunda tam bir tespit çalışması yapıyoruz. Sanırım bu çalışma birkaç güne bitecek. Ancak şuana kadar yüklü bir miktarda borç tespit ettik. Öncelikli hedefimiz belediyemizi önce dönemden kalan israf zihniyetinden kurtarmak. Tasarruf yaparak belediyenin borcunu hafifletmek. Bunun için 5 - 6 aylık bir zaman gerekiyor. Bu nedenle toparlanma sürecinde muhtarlarımızdan anlayış bekliyoruz. Ancak bu hizmetlerimizin durmayacağı anlamına gelmez. İmkanlarımız çerçevesinde muhtarlarımızın taleplerini yerine getirmek için gayret göstereceğiz.” Ziyaretin sonunda Başkan Balaban muhtarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Manisa,Yunusemre Belediyesi

Başkan Türkel: “Atakum’u kalkındırmak için çalışacağız”

İZMİT BELEDİYESİ KATKILARIYLA HIDIRELLEZ COŞKUSU MECİDİYE KÖYÜ’NDE BAŞLADI

ÇINAR ÇOCUK EVLERİ ÖN KAYITLARI BAŞLADI

BAŞKAN HÜRRİYET, “CEMEVLERİNİN İBADETHANE SAYILMASINI HAZİRAN AYINDA MECLİSE GETİRECEĞİZ”

KOÜ ÖĞRENCİLERİ ZÜBEYDE HANIM KONAĞINI İNCELEDİ

İZMİT BELEDİYESİ, GELENEKSEL HIDIRELLEZ ŞENLİKLERİNE BAŞLIYOR

BAŞKAN HÜRRİYET, CUMA NAMAZI SONRASI TEPEKÖY KEMER CAMİİ CEMAATİYLE BULUŞTU

İZMİT BELEDİYESİNDEN KERTİL TEKKE MEYDANI’NDA HIDIRELLEZ ETKİNLİĞİ

İZMİT’TE HIDIRELLEZ COŞKUSU DEVAM EDİYOR

22.5°